Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Permanente make-up

Straal een natuurlijke schoonheid en meer zelfvertrouwen uit!!!


 

Permanente make-up al meer dan 20 jaar op topniveau!

Permanente make-up is één van de belangrijkste behandelingen geworden door de jaren heen.

 

De permanente make-up accentueert je ogen, wenkbrauwen en/of lippen. Ook na een tepelcorrectie ben je bij Mevr. Ramaekers Denise aan het juiste adres.

 

Hiervoor gebruikt Mar Le Beau Sint-Truiden een gloednieuwe techniek: het nieuwe dermamedical apparaat trilt als het ware supersnel over de huid waardoor het pigment op een natuurlijke en pijnloze manier net onder de huid wordt aangebracht.

 

Door de contouren van de ogen te benadrukken, krijgen we een natuurlijke lifting van het oog.

 

Naarmate we een jaartje ouder worden, vermindert het cupidorandje rond de mond. Door het aanbrengen van permanente make-up bekomen we terug vollere lippen, fijne lijntjes rond de mond vallen minder snel op en je lipstick blijft veel mooier zitten.

 

Ook onze wenkbrauwen verliezen na verloop van tijd haartjes. Bepaalde ziektes o.a. Alopecia, een chemokuur of erfelijke factoren kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn. Door middel van de haartjestechniek bezorgt Mevr. Denise Ramaekers je terug een frisse, natuurlijke look.

 

Wat na de behandeling?

 

Ben ik rood?

Na de behandeling ga je een beetje last hebben van roodheid. Deze is echter helemaal niet zo fel. Je kan ook gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Werken is dus ook absoluut geen probleem.

 

Wat als ik allergisch ben?

 

Indien je weet dat je snel reageert op sommige producten of kleuren, dan kan je best een test laten doen. We zetten dan een klein puntje achter het oor of aan de pols, indien je hier geen reactie op hebt is het veilig.

 

Mag ik erna onmiddellijk make-up gebruiken?

 

Na de behandeling krijg je van ons een crème mee naar huis. Deze dient om op de permanente make-up aan te brengen. Je gaat merken dat hier een zeer klein korstje op gaat komen. De zalf moet je gebruiken tot deze korstjes helemaal weg zijn. Gedurende die periode kan je geen make-up gebruiken op die plaats. Dit duurt ongeveer 4 dagen tot een week.

 

Wie kan allemaal Permanente Make-Up laten doen?

 

Voor iedereen die er jonger en frisser wil uitzien.

Het geeft je gelaat een jeugdige en natuurlijke uitstraling.

 

 

Met haar 20 jaar ervaring boekt Mevr. Ramaekers Denise prachtige resultaten. Ze is als het ware een specialist in het plaatsen van permanente make-up.

Mevr. Ramaekers Denise is een echte pionier in haar vak!

 

Bekijk ook onze andere site over permanente make-up:

www.permanentemakeuphasselt.be